Havørn griper fisk på ørnesafari i Lofoten

Ørnesafari i Lofoten

Dra på ørnesafari i Lofoten, og opplev mektige havørner på nært hold fra våre RIB-båter. Det er flere havørner med tilhold i området rund Stamsund, og våre erfare turguider vet hvor en kan finne de.

Vi mater ørnene med fersk fisk, noe som gir en unik mulighet til å oppleve havørner på nært hold. Hobbyfotografer til å knipse et perfekt bilde av denne majestetiske fuglen mens den sirkler over båten, stuper mot havoverflaten og griper fisk i klørne sine. I tillegg til nærkontakt med havørner, gir ørnesafari deg mulighet til å oppleve Lofotens mektige natur fra en hurtiggående RIB-båt. Ørnesafari er både en spannende og fartsfylt opplevelse som hele familien garantert vil sette pris på.

Vår ørnesafari i Lofoten har en varighet på 1,5 timer, og våre erfarne RIB-kjørere sørger for en trygg og behagelig tur over havet. Ørnesafarien inkluderer redningsutstyr og varmedrakt, så dere er garantert en behagelig opplevelse.

DatoerDaglig
Min. pax4 personer
Max. pax12 personer
Varighet1.5 timer
Pris990,- pr person
RedningsutstyrInkludert

10% avslag for gjester på hotell/rorbu
20% avslag for barn under 12 år

Minimumsalder er 5 år

Turister i RIB båt på RIB-tur i Lofoten
Havørn i flukt på ørnesafari i Lofoten

Booking
Ørnesafari i Lofoten

Hvis du ønsker å booke ørnesafari i Lofoten eller har noen spørsmål om denne aktiviteten, vennligst benytt kontaktskjema under.