Fiskeskøyte brukt til skreifiske i lofoten

Havfiske i Lofoten

Havfiske i Lofoten har lange tradisjoner, og lenge vært den viktigste næringsveien i Lofoten. Opplev ekte Havfiske fra en tradisjonell sjark med oss i Live Lofoten.

Havfiske i Lofoten byr på en variert fangst, alt etter hvilken årstid det er. I mars og april kan du oppleve det sagnomsuste skreifiske, når skreien kommer for gyte bugner det av fisk i Lofoten. I mai og juni er flyndre og steinbit en ettertraktet fangst, kanskje biter en velvoksen vår-torsk på kroken. I sommermånedene starter jakten på stor-seien, den kan gi deg en real kamp når den biter på kroken, eller kanskje det viser seg at det er en sprelsk makrell hele tiden. På høsten er det kan en vente seg en variert fangst, både kveite, hyse torsk og sei kan finne på å bite på kroken.

Ønsker du å forsøke deg på havfiske har vi flere daglige avganger. Vår lokalkjente kaptein vet hvor en finner de beste fiskeplassene, så du har de beste forutsetninger for en god fangst. Inkludert i prisen er fiskeutstyr og et enkelt måltid

DatoerDaglig 10:00 og 14:00
Min. pax4 personer
Max. pax12 personer
Varighet3 timer
Pris1290,- pr person
RedningsutstyrInkludert

10% avslag for gjester på hotell/rorbu
25% avslag for barn under 12 år

Minimumsalder 5 år.

Turister med skrei på skreifiske i Lofoten
Skrei henger over ripen på Skreifiske i Lofoten

Booking
Torskefiske i Lofoten

Hvis du ønsker å booke torskefiske i Lofoten eller har noen spørsmål om denne aktiviteten, vennligst benytt deg av kontaktskjema under.